avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cum fac o sentinta judecatoreasca definitiva si ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cum fac o sentinta judecatoreasca definitiva si irevocabila

Buna ziua. Cum trebuie sa procedez pentru a face o sentinta castigata definitiva si irevocabila. Precizez ca termenul de 10 zile de la comunicare in care se putea face recurs, a fost depasit cu 6 zile, iar partea adversa nu a facut demersuri in acest sens. Multumesc pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 13:12, 1 Februarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va prezentati la instants care a pronuntat hotararea cu cerere legalizare.taxa timbru 5 lei per ex si cu sentinta comunicata si solicitati legalizarea acesteia.Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot obtine ca hotararea data de instanta de apel, respectiv tribunalul, sa devina definitiva si irevocabila?  Loredana Puscasu Loredana Puscasu Am primit hotararea instantei de apel si este specificat faptul ca este definitiva si ca o pot ataca cu recurs in termen de 30 de zile. Nu intentionez sa atac ... (vezi toată discuția)
Eliberare comunicare Gloria83 Gloria83 Buna ziua. Am avut un proces pe care l-am castigat, ulterior partea adversa a facut recurs. L-am castigat si pe acesta. Instanta obliga partea adversa ... (vezi toată discuția)
Executor judecatoresc camelia21 camelia21 Va salut pe toti forumistii! Vreau sa stiu si eu care e procedura de recuperare a unor cheltuieli de judecata acordata in formula executorie si definitiva de ... (vezi toată discuția)