avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cine este pedepsit ?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cine este pedepsit ?

Vecinii mei ( proprietari ) au angajat niste muncitori pentru reparatii al peretelui delimitator (in curtea mea) fara acordul meu. ( deci au sarit gardul la mine in curte sa faca reparatiile). Cine este pedepsit de lege pentru violare de domiciliu si tulburare de posesie in acest caz , muncitorii care efectiv au intrat sau proprietarii care i-au angajat ?
Cel mai recent răspuns: Kassia , utilizator 14:14, 1 Februarie 2018
Muncitorii care au intrat impreuna cu angajatorul.
Este vorba despre 2 meseriasi din cartier care lucreaza la zi la negru. Proprietarilor in acest caz nu li se intampla nimic deodata ce este casa lor si i-au platit ei?
Va multumesc pentru raspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violare de domiciliu caradis caradis Buna ziua. Am si eu o intrebare ? Daca posed un imobil de 20 de ani si altcineva intra cu fosta peste mine, am si probe video in acest sens , in afara de ... (vezi toată discuția)
Violarea domiciliului, plangere din strainatate bogdan-marin bogdan-marin Buna Seara! Va rog frumos daca ma puteti ajuta cu un sfat in urmatoarea problema: 2 vecini din curtea alaturata au intrat pe proprietatea mea (pentru a ... (vezi toată discuția)
Cercetare penala emiliana emiliana 1.Daca am facut o plangere penala acum 3 luni, pot sa citesc declaratia data de parat? sau organul poate sa ma informeze ce a declarat paratul? 2. Am facut ... (vezi toată discuția)