avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1122 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pot beneficia de indemnizatia de somaj la intoarcerea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pot beneficia de indemnizatia de somaj la intoarcerea din C.C.C?

Luna viitoare ar trebui sa ma intorc la servici dupa ce am fost in c.c.c.dar sefa mea mi-a spus ca isi intrerupe temporar activitatea .Pot beneficia de indemnizatia de somaj?ce trebuie sa fac?ce drepturi am?trebuie sa imi dea ceva scris ca isi intrerupe temporart activitatea?sau trebuie sa o cred pe cuvant?
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 06:52, 20 Octombrie 2009
Urmeaza ca la reintoarcerea la serviciu sa va emita o decizie de disponibilizare si atunci veti putea beneficia de masuri de protectie sociala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Îþi poþi face fiºa de lichidare pentru cã aºa i-a cãºunat "ºefei" ? doina136 doina136 La instituţia la care lucreză soţul meu, directorul a cerut reducerea personalului angajat. ªefa departamentul din care face el parte, face presiuni ... (vezi toată discuția)
Imdemnizatie dupa somaj david sorina david sorina Am un copil de 2 ani si 3 luni. Dupa imdemnizatia pt cresterea copilului am inceput serviciul timp de 1 luna, dupa care am intrat in somaj. Somajul il iau ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal, somaj bklara bklara Buna ziua..am si eu nevoie de un sfat.eu ar trebui sa ma intorc la treaba in octombrie cand se termina concediul de crestere copil de 2 ani.intrebarea mea ... (vezi toată discuția)