avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Condens de la centrala termica
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Condens de la centrala termica

Vecinul de la etajul 4 si-a instalat centrala iar cosul de evacuare, paralel cu fatada blocului, la cca 20 de cm de aceasta, elimina condens sub forma de picaturi.
Acest condens nu cade direct pe sol ci pe carcasa unui aparat de aer conditionat cu zgomot corespunzator care ne afecteaza noaptea,I-am comunicat asta cu rugamintea sa faca ceva. De 2 luni n-a facut nimic.Ce sa fac, in mod legal, ca omul sa devieze traseul picaturilor?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:40, 2 Februarie 2018
Este o problema majora daca proprietarul nu intelege sa solutioneze amiabil
Incercati sa sesizati presedintele de asociatie,eventual administartorul de imobil sa solicite proprietarului sa execute modificarile necesare
Daca proprietarul nu raspunde puteti sa il notificati oficial

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salut. am nevoie de putin ajutor, un sfat. vecinii mei de la ... Ioan_Chris Ioan_Chris Salut. Am nevoie de putin ajutor, un sfat. Vecinii mei de la bloc, de la etajele superioare, au probleme cu scurgerea apei de la AC. Evacuarea apei nu se face ... (vezi toată discuția)
Aparat aer conditionat cleo24774 cleo24774 Locuiesc la etajul 4 al unui imobil si am un aparat de aer conditionat care are furtunul de condens undeva pe latura balconului inchis. In fiecare vara am ... (vezi toată discuția)
Scurgere apa aer conditionat... Mira68 Mira68 Buna ziua M-am mutat de aproape 3 ani si pana acum nu am avut probleme din cauza scurgerii apei din aerul conditionat. Incerc sa sintetizez problema mea. La ... (vezi toată discuția)