avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divorț pe cale juridica
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divorț pe cale juridica

Buna ziua as avea nevoie de un sfat daca se poate in legatura cu divorțul juridic.
Soția mea a intentat divorțul la judecătoria orasului de domiciliu de un an de zile. Eu sant plecat in italia si nu am nici o intenție sa ma prezint la vreun proces si nici sa angajez un avocat. Am fost căsătoriți timp de 7 ani nu avem bunuri cumparate in comun si nici copii. De fapt ar fi o masina da am decis sa io las ei si un cont in banca cu circa 7000 e. Am renuntzat la tot din propria inițiativă in momentul cand ea a intentat procesul de divorț. Au fost pana in acest moment 3 ședințe de judecata la care normal eu nu mam prezentat si din cate am vazut sa amanat totul la o ulterioara data. Ce ma sfatuiti cat credeți că mai dureaza totul dacă eu continui sa nu ma prezint si in ce mod ma poate afecta. Va multumesc anticipat tuturor
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:32, 2 Februarie 2018
Nu puteti trimite de acolo o foaie prin posta sa scrieti ca sunteti de acord cu divortul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot să divorțez dacă sunt în italia iar soțul în românia? nu vreau să vin în țară pentru proces Silviulucian Silviulucian Cum pot să divortez daca sunt în Italia iar sotul în România?Nu vreau să vin să divortez în țară.Mulțumesc! (vezi toată discuția)
Proces de divort miron18 miron18 Buna seara, Sunt in proces de divort, a fost intentat de catre el, suntem amandoi stabiliti in strainatate (Italia), am fost prezenta la prima infatisare si ... (vezi toată discuția)
Respingere invocare necompetenta teritoriala C.POP C.POP In calitate de parat in proces de divort,am inaintat intampinare de invocare a necompetentei teritoriale(am trimis prin posta neputand sa ma prezint personal. ... (vezi toată discuția)