avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare cumparare de la parimti divortati!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare cumparare de la parimti divortati!

Buna ziua!
Parintii mei au divorta cand eu eram destul de mica,nu au facut partaj deoarece nu erau terminate actele casei.Dupa divort mama a reusit sa finalizeze actel prin instanta dar sun trecuti ambii parinti in decizia de la tribunal.acum vrea sa imi faca acte de vanzare cumparare pe casa si gradina insa nu stiu cu trebuie procedat mai ales ca sunt plcati ambii in strainatate iar tata nu stim cand revine in tara. Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 2 Februarie 2018
Chiriac Cristina, utilizator
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 18:04, 2 Februarie 2018
Le dati bani parintilor?
Nu au pretentii la bani!
Păi atunci de ce să faceti vânzare?
Încheiati un contract de donație.
Luati legatura cu tata. Ar trebui să meargă la Ambasada sau Consulat și să facă o procura prin care să imputerniceasca pe cineva din România să vă doneze dvs cota lui de 1/2 din imobil.
Cu procura de la tata si cu prezenta mamei, puteti încheia contractul.
As vrea cu vanzare cumparare pentru a nu avea probleme mai tarziu...mai am doua surori,momentan spun ca nu au pretentie dar nu se stie nici o data!plus de asta tata e recasatorit si nu as vrea sa am probleme pe viitor mai ales ca stiu ca acel act de donatie se poate contesta.
Și vânzarea se poate contesta, mai ales daca nu faceti dovada achitării prețului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cedare mostenire paveldaniela paveldaniela Ce formular trebuie folosit la notar pentru a imi ceda surorile terenul mostenit de la parinti?Ele sunt in Spania.Va rog daca puteti sa imi aratati un model.Va ... (vezi toată discuția)
Se dezbate mostenirea sau nu? Georgianand Georgianand Mama decedata, tata recasatorit (urmeaza sa divorteze) si 4 copii.. dupa moartea mamei, mostenirea nu s-a dezbatut iar acum tatal vrea sa ii faca contract de ... (vezi toată discuția)
Vanzarea unui apartament copiilor mariasabo mariasabo parintii mei au un apartament ,noi suntem 2 surori ,mama e plecata in italia si vrea sa treaca apartamentul pe numele nostru si tata ,eu pot sa fiu ... (vezi toată discuția)