avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Taxe succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Taxe succesiune

Va rog sa imi spuneti, daca se mai plateste in 2018, taxa pentru succesiune, si care ar fi valoarea ei? Este vorba de un proces de succesiune, in urma decesului mamei, in care sunt doi mostenitori, respectiv eu , si fratele meu. Am fost convocati printr-o notificare de un birou notarial, spre a face acest proces de succesiune, si am dori sa stim daca se platesc taxe si in ce cuantum. Va multumesc!!!
Ultima modificare: Vineri, 2 Februarie 2018
solomcarmendamiela, utilizator
Cel mai recent răspuns: vicar , utilizator 13:19, 5 Februarie 2018
Bineinteles ca se plătesc.
Cuantumul depinde de valoarea bunurilor din masa succesorala.
Mergeti la notarul de la care ati primit citatiile si va explica care sunt pasii si costul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere succesiune, consecinte renuntare la mostenire vicente73 vicente73 Buna seara.In urma cu 9 luni a decedat tatal meu.Santem doi frati si mama.Noi am stabilit de comun acord ca nu dorim nimic din bunurile care au apartinut mamei ... (vezi toată discuția)
Repunere pe rol procedura succesiune karl_holcroft karl_holcroft Buna seara, Va rog sa imi spuneti care sunt pasii de efectuat in vederea reluarii (repunerii pe rol) a procedurii de succesiune pentru definitivarea ... (vezi toată discuția)
Problema succesiune Marian60 Marian60 Buna ziua. Problema mea incepe acum 10 ani, cand mama mea a decedat. Mostenitorii de drept am ramas eu, fratele meu si tatal meu. Din pacate tatal meu nu a ... (vezi toată discuția)