avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisie=decizie de concediere???????/
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisie=decizie de concediere???????/

Buna ziua , va rog sa ma ajutati daca puteti cu o informatie,mi-am dat demisia pe data de 08.10 am primit o convocare ptr o ancheta interna in aceiasi zi , convocarea a fost pe data de 15.10,concluzia convocari a sosit pe data de 19.10 cu DECIZIE DE CONCEDIERE, poate sa ma cocedieze daca eu deja mi-am depus demisia???
Din cate stiam trebuia sa existe un proces verbal al acelei convocari semnat de comisie si inclusiv de mine plus o concluzie a convocari asa cred ca era normal.
Va rog sa ma ajutati.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 14:58, 20 Octombrie 2009
mai conteaza si cum vi se inchide cartea de munca.prin urmare, daca vi se desface CIM prin concediere din motive disciplinare puteti s-o atacati in termen de 30 de zile la Tribunalul de domiciliu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere abuziva -Valy- -Valy- Daca am fost anuntat ca s-au depus la ITM actele pt desfacerea CIM pe motive disciplinare (neprezentare la servici) mai pot face acum o sesizare la ITM sa ... (vezi toată discuția)
Anulare decizie concediere disciplinara. revocare de catre angajator zpavel_alia zpavel_alia Buna ziua, unui salariat care nu s-a prezentat in data de 5.11.2019 la convocarea pentru cercetarea prealabila i s-a desfacut disciplinar contractul de munca ... (vezi toată discuția)
Desfacerea disciplinara a contractului de munca kristina1 kristina1 mi am pus demisia la fostul loc de munca in data de 26.11, nu am stat in preaviz, iar azi am primit o decizie de desfacere disciplinara a contractului in care ... (vezi toată discuția)