avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cu licenta in drept mi se poate mari salariu de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cu licenta in drept mi se poate mari salariu de asistenta medicala?sunt as. medicala la sp. mun

sunt as. medicala la SUUB.Am luat licenta in 2008 la fac. de drept specializarea consilier juridic. ma intereseaza cu aceste studii superioare spitalul poate ,sau trebuie sa-mi mareasca salariul?
daca da pe baza carei legi, sau ce pot face pt. a mi se recunoaste studiile?Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Isa Radov , Consultant resurse umane 10:41, 20 Octombrie 2009
Va poate mari salariul numai daca va poate oferi un post conform noii pregatiri profesionale.
Daca nu.......... nu.

Altfel, sa stiti ca pregatirea juridica nu are nici o legatura cu postul dvs de asistenta medicala.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asistent medical cu studii superioare Alexandra Anca Alexandra Anca Sunt asistent medical cu studii postliceale si lucrez in departamentul de ANESTEZIE -TERAPIE INTENSIVA cu competenta in TRANSFUZII. Sunt student in anul IV la ... (vezi toată discuția)
Promovare GHEORGHE CARMEN GHEORGHE CARMEN SUNT FUNCTIONAR PUBLIC SI SUNT INCADRATA PE POST CU STUDII MEDII. ANUL TRECUT AM TERMINAT MASTERUL IN DREPT, SI DESI INSTITUTIA SI COMPARTIMENTUL LA CARE ... (vezi toată discuția)
Recunoastere drepturi studii si salariale didilinar didilinar Va supun atentiei o problema personala,legata de locul meu de munca. Impreuna cu doua colege am urmat studiile unei facultati de asistenti medicali generalisti ... (vezi toată discuția)