avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract srl si pfa
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract srl si pfa

PFA are un contract A de prestari servicii IT in calitate de prestator catre o firma.
Acest PFA, in calitate de beneficiar, poate sa incheie un contract B cu un srl in calitate de prestator care sa realizeze o parte din activitatile din contract A?
Ultima modificare: Duminică, 4 Februarie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: sandu1948 , utilizator 17:02, 4 Februarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa si administrator ramonastan ramonastan Buna ziua, Sunt asociat (nu unic) si administrator la o firma (SRL) si detin in acelasi timp si autorizatie de PFA. As vrea sa stiu daca pot incheia ... (vezi toată discuția)
Contract individual de munca si contract prestari servicii aceeasi persoana brigite brigite Buna ziua, Va rog sa imi spuneti in ce conditii un angajat la o firma SRL poate avea atat contract individual de munca cat si contract de SRL. Obiectul de ... (vezi toată discuția)
Contracte de colaborare între pfa si pf. LuizaMihaela17 LuizaMihaela17 Buna ziua, Doresc sa fac un contract de colaborare cu o persoana fizica (eu fiind PFA). Pe lângă semnarea şi stampilarea contractul de colaborare, ... (vezi toată discuția)