avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Verificare la birou de credite fara acordul meu
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Verificare la birou de credite fara acordul meu

Buna ziua. Logodnica mea are un SRL. Ea este administratorul firmei iar eu sunt imputernicit prin procura notariala. Am fost la o banca pentru a face un credit pe firma. Banca, la randul ei,a cerut o serie lunga de acte contabile plus un fideiusor ( tatal meu pt ca el este propietarul sediului social al firmei). Apoi mi-a solicitat si mie cartea de identitate pt a fii al2lea fideiusor. Doamna de la banca mi-a spus ca voi fi trecut in acelasi contract cu tatal meu. Dupa o scurta perioada primesc telefon din partea bancii si imi transmit ca nu se acorda creditul pt ca eu figurez cu o restanta la biroul de credit. Mentionez ca nu am semnat acordul de prelucrarea datelor cu caracter personal si ca nimeni nu m-a anuntat ca voi fi verificat in biroul de credit. M-am intors la banca si am vrut sa gasesc o rezolvare amiabila a defavorizatii dosarului de credit din cauza asta. Intrebarea mea este : legal ce as putea face in cazul acesta si daca as putea da banca in judecata pt defavorizarea dosarului pt o greseala a domanei de la banca???
Ultima modificare: Duminică, 4 Februarie 2018
Marian1309, utilizator
Cel mai recent răspuns: Marian1309 , utilizator 12:32, 5 Februarie 2018
chiar nimeni nu imi poate da un sfat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Codebitor banca - divort administrativ, "obligatie de plata solidara si indivizibila" anamaria_f anamaria_f Pe scurt, ca sa nu va plictisesc prea mult, uitati despre ce este vorba: acum un an am inceput neoficial toate demersurile pentru un divort pe cale ... (vezi toată discuția)
Avem un copil de 10 ani și vrem sa divorțăm amiabil ... Brighi53 Brighi53 Buna ziua! Avem un copil de 10. ani și vrem sa divorțăm amiabil la notar, dar eu as vrea sa facem și partajul tot amiabil având de împărțit o casa și ... (vezi toată discuția)
Co-propietar - procura vanzare apartament sorina_a_b sorina_a_b Buna ziua, As dori sa stiu care este procedura necesara pt obtinerea drepturilor de vanzare si administrare a unui apartament. Mai precis, ce acte ... (vezi toată discuția)