Buna ziua. Logodnica mea are un SRL. Ea este administratorul firmei iar eu sunt imputernicit prin procura notariala. Am fost la o banca pentru a face un credit pe firma. Banca, la randul ei,a cerut o serie lunga de acte contabile plus un fideiusor ( tatal meu pt ca el este propietarul sediului social al firmei). Apoi mi-a solicitat si mie cartea de identitate pt a fii al2lea fideiusor. Doamna de la banca mi-a spus ca voi fi trecut in acelasi contract cu tatal meu. Dupa o scurta perioada primesc telefon din partea bancii si imi transmit ca nu se acorda creditul pt ca eu figurez cu o restanta la biroul de credit. Mentionez ca nu am semnat acordul de prelucrarea datelor cu caracter personal si ca nimeni nu m-a anuntat ca voi fi verificat in biroul de credit. M-am intors la banca si am vrut sa gasesc o rezolvare amiabila a defavorizatii dosarului de credit din cauza asta. Intrebarea mea este : legal ce as putea face in cazul acesta si daca as putea da banca in judecata pt defavorizarea dosarului pt o greseala a domanei de la banca???