Buna ziua.Va rog o lamurire daca se poate.Contributia asiguratorie ptr. munca datorata de angajator se vireaza cu ORDIN DE PLATA in acelasi cont Bugetele Asig.Sociale si Fd.speciale precum contributiile CASS SI CAS sau exista un cont distinct ,separat de BASS unde se vireaza aceasta contributie?In Programul cu OPFV ar trebui sa se regaseasca acel cont cu contributia asiguratorie ptr.munca?Va multumesc.
Va multumesc.A aparut noul program OPFV 2018 si se regaseste aceasta contributie asiguratorie de munca deci vom avea 3 ordine de plata ptr.salarii (BS,BASS si CAM in curs de distribuire)asa am inteles eu.
Cas
Univ
Buna ziua,
Imi puteti spune, va rog in procente care este contributia angajatorului la stat pentru CAS, ASS, si partea de SOMAJ?
Multumesc frumos (vezi toată discuția)
Compensare tva
artista
Buna seara.Este corect ca in cazul neplatii TVA de catre o firma cei de la AFP sa compenseze suma cu banii din BASS si BS?Mai exact(TVA lunar) firma are de ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.