avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... "Manifestul societatii civile cinstite care s-a ...
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

"Manifestul societatii civile cinstite care s-a sãturat de minciuni electorale".spune si tu ce gandesti in termeni decenti pentru schimbare -parerea ta poate influienta pozitiv electoratul.

"Manifestul societatii civile cinstite care s-a săturat de minciuni electorale",este o idee a unui utilizator de pe acest site .

Cred ca opiniile decente si pline de intelepciune a celor care doresc schimbarea pot sa influienteze in mod pozitiv electoratul,pentru o alegere corecta a reprezentantului societatii romanesti in structura de conducere a Romaniei pe un drum al schimbarii situatiei drastice din aceasta tara.

Spune-ti parerea in termeni civilizati si argumenteaza ceea ce doresti.

Cred ca este timpul ca Glasul societatii romanesti sa se faca auzit de catre cei care vor sa conduca Romania.

Nu trebuie sa se faca atacuri la persoanele care candideaza ci doar sa se ofere solutii concrete pentru o solutionare concreta a situatiilor critice din Romania.

Stiu ca exista destui romani capabili care sunt oameni simpli insa gandesc mai concret -desi sunt apolitici -.

Parerea Dv.conteaza !

Am intalnit destui oameni simpli-chiar din mediul rural-fara studii superioare,dar care au viziuni corecte si solutii demne de luat in seama .

Acesti oameni sunt simpli,insa au valoare spirituala si gandesc cu adevarat la solidaritatea societatii romanesti.

Acest topic reprezinta un Manifest al solidaritatii societatii de buna credinta pentru a oferi linistea si bunastarea pe care fiecare cetatean are dreptul sa o aiba in Romania.

Continutul acestui Manifest trebuie sa fie concret in exprimare decenta,justa si fara acuzatii ale faptelor trecute.

Sa privim catre viitor cu solutii pentru rezolvarea situatiei critice in domeniul social,economic si administrativ .

Poate citeste cine doreste sa candideze si va tine cont si de opiniile societatii .

Demonstrati ca exista solidaritate in societatea civila pentru unitate si schimbare!-(indiferent de culoarea politica)

va multumesc anticipat !

cu respect si consideratie,
rodica_post
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 00:58, 8 Decembrie 2009
A dvs. Prezentati un viitor cam indepartat. Iar daca nu iese dupa cum arata sondajele chiar si prima fraza este de contestat.
Mos Nicolae tie-ti multumesc
Ca ai adus lumina-n Romania
Magia Ta aduce inteles
Stopand definitiv Megalomania.
Acum,grandomania va dispare
Din randul celor care-au uneltit
Sa cada Romania din picioare
Ca Geoana era mai deosebit!
Sa fie cu iertare diplomata
Pentru un grup constituit
Nu erati voi capabili intr-o judecata
Ce vrea romanul ce-i napastuit !
Acum ve-ti intelege toti deodata
Ca am invins cei care-am suferit
Mogulii trebuie ca sa dispara
Ca tot Basescu este cel menit !
Ca sa conduca singur Romania
Nu manevrat de fortele oculte
Avea mereu in suflet simpatia
Fata de sufletele lovit crunte.
Blocat a fost doar de Mafia
Din randul hotilor ce au mania
De a manipula o tara numita Romania.
Si pentru ca un Mos ca Nicolae
Ne-a aratat ce este de prisos,
Sa asteptam ca noul Presedinte
Sa-ntoarca bumerangul cu prinos
Doar catre cei ce nu au cuviinta
Fata de lege si fata de un popor
Ce sufera si lor nu le mai pasa
Ca trebuie s-avem un viitor.
Vino Traiane langa noi romanii,
Ce te-am votat cu sufletul curat
Inlatura definitiv mogulii
Ce zeci de ani din viata ti-au mancat.
Ajuta-ne sa fim din nou o tara
Cu un renume poate mondial
In tot ce vei intreprinde iara
Spre binele patrimonial.
Eu,am rabdare pentru-un rasarit
Al bunastarii si schimbarii,
Asa cum numai Tu-ai pomenit-
Traian Basescu este talpa tarii !

Doamne ajuta !

autor,
rodica_post
“Facem slalom printre cretini zi de zi
Intr-o lume mica si murdara asa cum o stii
Prostii par conceputi pe cale artificiala
Ca sunt multi ai-dracu si n-au nici o boala.”
Parazitii
marius cioca a scris:

A dvs. Prezentati un viitor cam indepartat. Iar daca nu iese dupa cum arata sondajele chiar si prima fraza este de contestat.

La care sondaje va refereati.
Unii se uitau la anumite sondaje iar altii la altele...
Se pare ca nu toti avem aceiasi parere.Mosul a fost cam shpagar in acest an :confused: Oricum, ne meritam conducatorul...Vom trai si vom vedea...:tooth:
In final nu s-a intamplat nimic special, viata merge inainte... Si inca ceva, Doamne nu are cum sa ajute o tara care traieste in ignoranta si idolatrie si cu atat mai putin cu cat in fruntea ei se afla un ateu.
Macar s-o lasam mai moale cu Doamne, Doamne..;)
sa aveti o seara buna

Alte discuții în legătură

Ce este democratia ? handsu handsu Indiferent de sistem , toate regimurile sustin , ca functioneaza ,in exclusivitate numai el , pe temeiul democratiei , sub toate aspectele democratiei. ... (vezi toată discuția)
Va convinge campania electorala? Ana-Maria  Dutescu Ana-Maria Dutescu Cat de mult conteaza campania electorala? Exista nehotarati care se uita la un spot electoral si care pot fi ridicati in duminica alegerilor de pe canapea pt. ... (vezi toată discuția)
Tanto, iti strica 80.000 de lei? Ares-3 Ares-3 E titlul unui articol de pe Realitatea care mie in dimineata asta mi-a varsat ... (vezi toată discuția)