avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incetare conctract
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incetare conctract

Buna ziua,
Poate inceta angajorul contractul de munca daca angajatul se afla in concediu de odihna ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:01, 5 Februarie 2018
Art. 60 C.mun.
(1) Concedierea salariatilor nu poate fi dispusa:
......
h) pe durata efectuarii concediului de odihna.

(2) Prevederile alin. (1) nu se aplica in cazul concedierii pentru motive ce intervin ca urmare a reorganizarii judiciare, a falimentului sau a dizolvarii angajatorului, in conditiile legii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Itm vmarius30 vmarius30 Care sunt condițiile in care pot fi concediat de un angajator (ținând cont ca sunt in perioada de concediu ,iar eu nu mi-am depus demisia (vezi toată discuția)
Indemnizatie copil gravida gravida sunt insarcinata in 6 luni si nu vreau sa solicit nici crestere copil pana la un an nici pana la doi,vreau doar concediu de odihna pe anul 2015 in luna cand ... (vezi toată discuția)
Sarcina vgeorge vgeorge Bună ziua. Lucrez la o societate comercială de vreo 2 ani. Am o întrebare: dacă rămân insărcinată și înștiițez patronul mă poate concedia? Dar ... (vezi toată discuția)