BUNA ziua...am permisul de conducere romanesc din 2007 ,sunt rezident in Spania din 2005 , statul spaniol ma obligă sa renovez permisul la ei ,doar ca la verificare raspunsul din Romania le zice ca am permisul invalid si nu pot sa imi faca tramitele mai departe .....Am sunat la poliția romana si imi zice ca permisul meu e in regula....Nu stiu la ce usi sa ma interesez ...de ce la spanioli le apare Invalid....ce trebuie să fac pt a rezolva această problemă?multumesc anticipat
Nu e bun nimic scris...am zis ca o sa duc de la ambasada româniei raspunsul si mi sa spun ca nu e valabil ...trebuie sa ii apara la el pe calculator raspunsul valid din România....:((
Ori insistati sa va lamureasca de unde vine din Romania raspunsul gresit, ori dati toate datele privind autoritatea ce v-a emis permisul in Romania (IP din judetul respectiv) eventual cu adresa de mail unde pot contacta direct inspectoratul de politie judetean si sa obtina o confirmare in scris. Un calculator e un echipament in care daca introduci date gresite nu poti obtine decit raspunsuri gresite. E posibil ca datele dvs. sa nu fie introduse corect.