avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis de conducere

BUNA ziua...am permisul de conducere romanesc din 2007 ,sunt rezident in Spania din 2005 , statul spaniol ma obligă sa renovez permisul la ei ,doar ca la verificare raspunsul din Romania le zice ca am permisul invalid si nu pot sa imi faca tramitele mai departe .....Am sunat la poliția romana si imi zice ca permisul meu e in regula....Nu stiu la ce usi sa ma interesez ...de ce la spanioli le apare Invalid....ce trebuie să fac pt a rezolva această problemă?multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 10:58, 6 Februarie 2018
Obtineti un raspuns oficial scris de la politia romana, pe care-l prezentati oficialitatilor spaniole.
Nu e bun nimic scris...am zis ca o sa duc de la ambasada româniei raspunsul si mi sa spun ca nu e valabil ...trebuie sa ii apara la el pe calculator raspunsul valid din România....:((
Ori insistati sa va lamureasca de unde vine din Romania raspunsul gresit, ori dati toate datele privind autoritatea ce v-a emis permisul in Romania (IP din judetul respectiv) eventual cu adresa de mail unde pot contacta direct inspectoratul de politie judetean si sa obtina o confirmare in scris. Un calculator e un echipament in care daca introduci date gresite nu poti obtine decit raspunsuri gresite. E posibil ca datele dvs. sa nu fie introduse corect.
Multumesc pentru recomandare
Doar că in Romania e totul ok cei din spania zic ca e problema mea si nu stiu la ce usi sa ma mai duc
Totusi, nu v-a expirat permisul in 2017, daca el e emis in 2007 ? Stiu ca au o valabilitate de 10 ani. Acum am remarcat ca e emis in 2007.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am permisul suspendat in spania ionuts1982 ionuts1982 am permisul suspendat in spania pana in august 2009, dar eu nu leam predat permisul stiind ca sunt nevinovat,acum mi la retinut si in romania pentru consum de ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere spaniol expirat loredanadumitrache loredanadumitrache Buna ziua, Unui cetatean spaniol cu resedinta temporara in Romania inscris ca no-rezident la Ambasada Spaniei din Romania ii va expira permisul de conducere ... (vezi toată discuția)
Obligat de legi, din 2002 detin doua permise de conducere, romanesc si spaniol cuziamusia cuziamusia In 1990 am obtinut in mod legal-prin examen- permis de conducere romanesc. in 2001 am emigrat in Spania unde legile spaniole (dupa obtinerea statului de ... (vezi toată discuția)