avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 160 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... cum pot sa fac contestatie la o deciziea BAAR
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

cum pot sa fac contestatie la o deciziea BAAR

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati in gasirea unei solutii la o problema.
Am fost implicat intr-un eveniment rutier in care au fost implicate 3 masini. Eu eram in masina 3. Masina 1 a schimbat directia de sens si a franat brusc ca masina nr 2 sa o loveasca. (Cele 2 masini se sicanau in trafic de mai demult. ) Eu am lovit masina 2. Agentul constatator a amendat conducatorul masinii nr 1. Acesta a fugit si a fost apoi retinut pt 24 ore pentru fuga de la locul accidentului. Acesta avea masina inmatriculata pe Bulgaria . Am deschis dosar la BAAR cu toate actele atasate. Initial am primit aviz pozitiv ,dar la sfarsit am primit un mail cu respingere a dosarului.
Ce alte dovezi as putea sa aduc in afara rocesului verbal incheiat de catre politest? Dispun de un filmulet din traffic premergator accidentului in care soferul masinii1 isa cu parul la soferita din masina2.
(asta nu e dovada...).
Exista un model de contestatietip pt BAAR?
Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 5 Februarie 2018
tiberiu bar, utilizator
Cel mai recent răspuns: tiberiu bar , utilizator 10:16, 20 Februarie 2018
Ma poate ajuta cineva cu un sfat?
Multumesc anticipat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier cu autor necunoscut Pavalasc Pavalasc Ce putem face dacă am fost accidentați în trafic, de o mașină necunoscuta, și la care nu am putut sa ii vedem numărul de înmatriculare, iar șoferul a ... (vezi toată discuția)
Accident rutier din culpa Robka Robka Buna ziua, Am fost implicat intr-un accident rutier in urmatoarele conditii: - ma deplasam pe banda 1 de mers - un sofer de pe banda 2 a schimbat brusc ... (vezi toată discuția)
Conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante, prevazuta si pedepsita de art.336 al. 1 cod penal. iacomi constantin iacomi constantin Doamnelor si domnilor avocati, sunt un tata disperat si pentru linistea mea si a familiei mele va rog din suflet sa-mi dati un raspuns la urmatoarea problema. ... (vezi toată discuția)