avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Apartament cumpărat prin executare silită
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Apartament cumpărat prin executare silită

Buna seara. In 2015 am cumparat un apartament de la o familie care l-a achiziționat la timpul respectiv (in 2013) prin executare silită. De ceva timp fosta proprietară care a fost executată silit pt neplata facturilor amenință pe la asociatia de locatari că vine si ocupă apartamentul ca doar este al ei si ca o sa faca asa fel incat sa il obțină înapoi legal. Intrebarea mea este daca are vreo sansa sa faca acest lucru si ce putem face noi? Noi l-am cumpărat cu contract de vanzare cumpărare legal cu toate actele in regula. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: sylvya04 , utilizator 18:21, 5 Februarie 2018
Daca persoana executata silit nu a desfasurat in termen legal eventuale demersuri pentru contestare executare bun imobil,la interval de 3 ani este greu de crezut sa mai poata da inapoi procedura de executare silita,atat timp cat dv ati achizitionat bunul imobil fara sarcini
Din cate am inteles a facut atunci contestație dar a fost respinsă.

ynocentta a scris:

Daca persoana executata silit nu a desfasurat in termen legal eventuale demersuri pentru contestare executare bun imobil,la interval de 3 ani este greu de crezut sa mai poata da inapoi procedura de executare silita,atat timp cat dv ati achizitionat bunul imobil fara sarcini

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament adjudecat cu datorii ADYssa ADYssa Buna ziua, Va rog frumos, daca se poate, sa imi spuneti o parere despre urmatorul caz: am cumparat un apartament scos la licitatie (in publicatia de vanzare ... (vezi toată discuția)
Prima casa mariamarta mariamarta Buna ziua, Va rog tare mult sa ma lamuriti de ce nu se poate achizitiona un apartament adjudecat prin programul Prima Casa? Multumesc, (vezi toată discuția)
Lntrare in posesie imobil adjudecat-actiune in evacuare respinsa alinanicoleta85 alinanicoleta85 Buna ziua, In aprilie 2016, am achizitionat la licitatie un apartament (pentru care am platit pretul pietei, cu 7000 euro peste valoarea din raportul de ... (vezi toată discuția)