avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

Buna seara !fratele meu are 2 copiii..unul din căsătoria anterioara și unul din căsătoria actuala!cata pensie alimentara ar trebui sa plătească copilului din căsătoria anterioara după noua lege cu salarul de 1900!mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Florentina2016 , utilizator 19:46, 28 Februarie 2018
O treime din venitul obtinut
Mulțumesc frumos!o zi frumoasa
e gresita informatia transmisa, trebuie sa plateasca o treime pentru 2 copii, dat fiind faptul ca unul este din casnicia actuala, are de platit 16 % din venit. Asta daca nu cumva s-a stabilit o suma fixa de bani la primul divort.
buna seara!Divortul fiind in 2012 sa stabilit suma de 175 de lei.Acuma nu stie cum sa procedeze..trebuie sa duca certificatul copilului actual la judecatorie?multumesc

Ultima modificare: Joi, 1 Martie 2018
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara Cashota Cashota Bună ziua! As dori sa întreb și eu cât ar trebui sa plătească soțul meu pensie alimentara pentru un minor dintr-o căsnicie anterioara, cu mențiunea ca ... (vezi toată discuția)
Calcul pensie alimentara stanciurodica stanciurodica Buna ziua , Am divortat de curand si am un copil caruia trebuie sa-i platesc pensie alimentara . Am citit pe internet ca , in cazul unui copil , pensia ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara AlinaElla AlinaElla Buna ziua! Vreau sa stiu ce procent se plateste pensiea alimentara catre un copil dintr-o casatorie anterioara, iar daca parintele care plateste pensie ... (vezi toată discuția)