avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca posibil neinregistrat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca posibil neinregistrat

Buna seara!
Am urmatoare problema: In decembrie 2017 am stabilit cu o cunostinta sa imi incheie contract de munca, urmand ca eu sa gestionez comenzile pe un site. Intrebarea mea este daca eu nu am facut vizita medicala( care inteleg ca este obligatorie), pentru ca el a spus ca este optionala si nu mi-a adus nici un act sa semnez si contractul de munca nu are inscris nr de inregistrare de la Revisal, este valid totusi? Abia la insistentele mele a venit cu niste foi printate din care spune el ca reiese ca ar fi inregistrat ( plus un mail de la contabila in care scrie ca a fost inregistrat.
Sa inteleg ca singura optiune a mea este sa merg personal la ITM sa verific?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Veronica B. , utilizator 14:53, 6 Februarie 2018
Intr-adevar, puteti merge la ITM sa verificati daca c.i.m. este transmis in REVISAL.
Va multumesc pentu raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdere date revisal ady28 ady28 buna seara, spuneti-mi va rog ,daca am preluat contabilitatea unei societati cu salariati ,ce ma sfatuiti sa fac? cum sa preia revisalul pe calculatorul meu ... (vezi toată discuția)
Bună seara angajatorul are nevoie de semnatura sau acordul scris ... Gabigabi67 Gabigabi67 Bună seara ANGAJATORUL ARE NEVOIE DE SEMNATURA SAU ACORDUL SCRIS AL SALARIATULUI PENTRU ÎNREGISTRAREA CONTRACTULUI DE MUNCĂ LA IRM ( REVISAL, REGES), EU ... (vezi toată discuția)
Carte de munca MOROSANUDRAGOS MOROSANUDRAGOS Buna ziua , Va rog sa-mi comunicati daca pentru o firma care si-a inceput activitatea in 2008 si-a suspendat actvitatea in 2010 si si-a reluat activitatea ... (vezi toată discuția)