avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... contestatie la executaree
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

contestatie la executaree

va rog sa imi comunicati cum fac contestare la executare pentru un credit din 2018, dovada de executare este din 10/2014 iar pana in data de 02.02.2018 nu am primit nimic
in data de 02.02.2018 am primit la locul de munca o simpla foaie cu executare
Cel mai recent răspuns: Valeriu Chirita , Avocat 23:08, 6 Februarie 2018
Posibil, dar intre cele doua acte procedurale prezentate este posibil sa mai existe si altele de care sa nu aveti cunostinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita. poveste mai lunga john1986 john1986 Buna ziua. Situatia mea este urmatoarea: La inceputul anului 2008 am contractat un credit utilizand documente false (Nu voi detalia conjunctura public). Au ... (vezi toată discuția)
Prescriere executare silita Catherina Catherina Buna ziua , am castigat in instanta un proces cu banca .Adica mai exact un contract de credit cu ipoteca s-a constatat ca s-a prescris si in acelasi timp ... (vezi toată discuția)
Nelamurire... prescriptie mirelazod mirelazod am o mare nelamurire.#-o....deci la prescriere datorii, am luat credit bancar in septembrie 2006 pe 5 ani, am platit rata pana in octombrie 2007...cand se ... (vezi toată discuția)