avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Restituire impozit pfa
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Restituire impozit pfa

Am platit impozit anticipat si in acel an nu am obtinut venit. Anul urmator am incetat activitatea. Se returneaza impozitul anticipat ?
Ultima modificare: Marți, 6 Februarie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:16, 6 Februarie 2018
Da. Dupa depunerea d200 de la radierea pfa-ului, veti primi acasa decizie de impunere in care va aparea suma de restituit si pe care o puteti solicita in maxim cinci ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare taxe si impozite pfa BogdanEnache BogdanEnache Buna ziua! Doresc sa imi infiintez un PFA insa am cateva nelamuriri in ceea ce priveste taxele si impozitele. Din cate am inteles, ca PFA sunt nevoit sa ... (vezi toată discuția)
Inchidere pfa doinam24 doinam24 Sunt persoana fizica autorizata. Ce pasi trebuie sa urmez ca sa pot inchide PFA-ul?Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Restituire taxe platite in plus impozit,cas,cass marius.sy marius.sy Buna ziua! Am o mica nelamurire/problema si sper sa ma poata lamuri cineva cum ar trebui sa procedez. Ca sa incep povestea. In iunie 2016 am creat un PFA ... (vezi toată discuția)