avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

Buna ziua! Sunt divortata iar fetita mea primeste pensie alimentara de la tatal ei. El lucreaza in strainatate. Mai are 2 copii. Cat ar trebuii sa plateasca pensie, luand in calcul minimul pe economie?
Cel mai recent răspuns: CristinaMancica , utilizator 10:06, 7 Februarie 2018
Buna ziua,
Va trebui sa plateasca 1/6 din venitul realizat sau 1/6 din salariul minim net pe economie pentru fiecare copil.
Adica 1900 este brut, 1160 net ? Si din 1160 , 1/6 revine unui copil?
E generic sa raspundem asa, nu stiti unde lucreaza, unde sta, cat castiga?
Copilul cati ani are, ce nevoie are etc.?
Copilul are 9 ani! Are domiciliul inRo dar el lucreaza in strainatate (Germania) dar nu stiu exact cat castiga si unde lucreaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere recalculare pensie alimentara ALINA 1993 ALINA 1993 Buna ziua, Dupa cum stiti incepand cu 01.01.2018, salariul minim pe economie s-a modificat la 1900 lei. Copilul meu are varsta de 3 ani, dupa nastere cand s-a ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie alimentara Ebaciu Ebaciu Buna zis, Soțul meu are din căsătoria anterioară o fetita de 9 ani. Au divorțat la notar si ii plătește 500 de lei ( muncea in străinătate)pensie ... (vezi toată discuția)
Poate fi obligat un tată să plătească pensie de întreținere dacă nu lucrează cu carte de muncă? Valy79 Valy79 Buna seara !poate fi obligat un tata sa plătească pensie alimentara stabilita prin lege daca nu lucrează cu carte de munca? (vezi toată discuția)