avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu prenatal constituie suspendarea contractului ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu prenatal constituie suspendarea contractului de munca

Buna ziua!Ma confrunt cu o situatie destul de neplacuta cu privire la noile reglementari fiscale.Sunt insarcinata si din dec 2017 am ramas in concediu medical intrucat am.o sarcina cu risc.In decembrie firma la care lucrez a anunutat ca va mari salariile brute ale tuturor angajatilor astfel incat sa nu aiba nimeni de suferit.M-am.interesat si colegii mei toti au semnat actele aditionale de marire a brutului ,in timp ce eu nu am fost anuntata de nimic.Am primit fluturasul si am.constatat ca brutul a ramas.la fel.si netul a scazut considerabil.O alta colega aflata in postnatal s-a lovit de aceeasi situatie si i s-a spus ca are ctr suapendat fiind in postnatal. Si ca va putea semna actul.aditional abia cand se intoarce din CIC.Este legal sau poate fi considerata o forma de discriminare?
Cel mai recent răspuns: maiamaria , utilizator 13:48, 9 Februarie 2018
Este corect ... semnarea actului aditional se va face la revenirea din concediu medical.
este logic, dvoastra fiind in CIC, cotractul d-voastra este suspendat si nu poate interveni nicio modificare pe el

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Micsorat salariu fara a fi anuntat geo86 geo86 Buna ziua, Sunt angajat la SC si in data de 1 dec. 2008 salariul brut a fost marit la 2523 lei. Pana in ziua de astazi eu am fost platit cu salariul net ... (vezi toată discuția)
Cresterea salariala in sanatate cu 25% o nebuloasa! RalucaNistor RalucaNistor Sunt asistenta medicala si in luna Octombrie am fost pana pe data de 25 in concediu postnatal, mai apoi am intrat in concediu de maternitate. Am primit ... (vezi toată discuția)
Act aditional la contract individual de munca - marire salariu.. ContSters49161 ContSters49161 Problema: In urma unei mariri de salariu din cadrul departamentului meu, am ramas singurul cu salariu vechi. Toti colegii mei, exceptie facind cei noi care ... (vezi toată discuția)