avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ajutor somaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ajutor somaj

buna ziua. as avea si eu o intrebare. am terminat anul asta facultatea de finante banci, licenta am dat-o in iulie. intrebarea mea este mai beneficiez de ajutor de somaj daca nu m-am inregistrat imediat dupa absolvire ca sunt in cautarea unui loc de munca la agentia judeteana de care apartin? ma mai pot inregistra acum?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:56, 20 Octombrie 2009
1.Trebuia sa va inscrieti la AJOFM de domiciliu in termen de 60 de zile de la absolvire, pentru ca dupa aceasta perioada sa beneficiati de indemnizatie de somaj.
2. Va puteti inscrie si acum la AJOFM pentru a putea beneficia de alte facilitati conferite de Legea 76/2002, in cazul in care AJOFM sau dvs. va gaseste sau va gasiti un loc de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj pentru studenti? libraana libraana buna seara studentii la finalizarea facultatii vor beneficia de somaj? daca da ce trebuie sa faca pt a primi somaj. dar cei care sunt angajati intr-un domeniu ... (vezi toată discuția)
Somaj yonutzduran yonutzduran Din data de 5 martie 2010 am intrat somaj 6 luni de zile (am fost dat afara de la locul de munca) In data de 10 iulie am luat diploma de licenta. Intrebarea ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de somaj europencil europencil Sotia mea, in varsta de 43 ani, a frecventat si a absolvit in aceasta vara, luna iunie 2010 si cu licenta in luna septembrie 2010, a doua facultate curs la zi, ... (vezi toată discuția)