avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Restituire stimulent de inserție. E normal să mi se ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Restituire stimulent de inserție. E normal să mi se ceară înapoi, deși nu e vina mea că mi s-a acordat?

Bună ziua. Am primit o decizie de la fisc ca trebuie sa returnez banii de stimulent de insertie din luna august 2017 pana în decembrie. Eu am născut primul copil pe data de 2.08.20150 și am stat doar 11 luni acasă, m-am întors la munca pe data de 1.07.2016. În data de 22.08.2017 am intrat o luna în concediu de risc maternal cu al doilea copil. Ei au continuat sa îmi dea stimulentul de inserturi pana acum când mi-am depus dosarul de indemnizație pentru al doilea copil și cred ca au observat... Eu nu am știut cat timp se iau acești bani..e normal sa îmi ceara acum atâta bani înapoi? De ce au așteptat atâtea timp?
Ultima modificare: Marți, 6 Februarie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:14, 7 Februarie 2018
Puteau sa va trimita si peste aproximativ 5 ani ... intrucat atunci se prescria dreptul lor.
~ Conținut șters la cerere ~
Suma trebuie restituit integral sau lunar cum am beneficiat eu de iei ?
Puteti merge la AJPIS sa va intelegeti cu ei cum se va face plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie Karmen B Karmen B Buna ziua. Am nevoie de ajutorul dvs in urmatoarea speta: Sotul a beneficiat de stimulentul de insertie pt copilul minor nascut in aprilie 2015. El a ... (vezi toată discuția)
Reinsertie după concediu de creșterea copilului Ada Nasta Ada Nasta Îmi pot schimba locul de munca înainte sa revin din concediul de creșterea copilului și totodată sa primesc coeficientul de reinsertie de la jobul nou? (vezi toată discuția)
Buna ziua...am primit stimulent de insertie si pe luna tatalui ... SofiaCristina SofiaCristina Buna ziua...am primit stimulent de insertie si pe luna tatalui si vreau sa stiu daca trebuie sa ii restitui deoarece m-am intors la serviciu doar cu 60 de zile ... (vezi toată discuția)