avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pentru pensia de varsta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pentru pensia de varsta

Bună ziua eu mam pensionat la 60 și 8 luni anca nu mia venit decizi a am lucrat și an Italia 4 luni cu acte pot acumula lunile lucrate la pensia din România
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:34, 6 Februarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Persoanele care au lucrat în mai multe țări pot beneficia de drepturi de pensie în fiecare dintre ele.
www.avocatnet.ro/articol_447...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie din italia Dragos1109 Dragos1109 Buna ziua, Apelez la bunavointa dvs pt a lamuri o situatie: O doamna a depus anul acesta dosarul de pensie in Romania, pt limita de varsta (60 ani si 6 ... (vezi toată discuția)
Pensionare pt cei care lucreaza in strainatate nastasia_anca nastasia_anca Buna-ziua.Ma numesc Anca Nastasia,am 55 de ani,nascuta in 1956,am lucrat 27 de ani in Romania si grupa 3 ani;actual lucrez in Italia cu documente de 3 anide ... (vezi toată discuția)
Pensionare Romica Murariu Romica Murariu Bună seara ! Apreciez mult discuțiile din forum,și de aceia apelez la Dvs cu o lămurire .Am 58 ani ,am lucrat 29 ani la o societate din Brașov .am stagiul ... (vezi toată discuția)