avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Sunt obligat sa îmi fac pașaport electronic în 2018 ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Sunt obligat sa îmi fac pașaport electronic în 2018 ?

Am rascolit site-urile rezultatele obtinute în urma căutărilor prin Google fără să ajung la o concluzie. A-si fi recunoscător dacă cineva ar avea bunăvoința de a-mi explica diferenta intre pasaport simplu, pasaport electronic simplu și pașaport biometric. Nu sunt foarte încântat de culegerea datelor care se fac în cel de-al treilea caz și nu doresc să dezbat motivele. Doresc să știu care îmi sunt optiunile și în ce măsura în anul acesta mai există posibilitatea de a obtine un pasaport simplu pentru o vacanta de 1 săptămâna în aprilie. Mulțumesc anticipat.
Ultima modificare: Marți, 6 Februarie 2018
Traian Mechenescu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Traian Mechenescu , utilizator 13:56, 7 Februarie 2018
In primul rand: tara in care doriti sa intrati accepta un astfel de pasaport? Daca nu, discutia nu are rost.
Țara în care doresc să intru este Egipt.
Ultima modificare: Miercuri, 7 Februarie 2018
Traian Mechenescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa-mi schimb pasaportul daca viza a expirat ? yoyo28 yoyo28 ma aflu in Egipt iar de un an viza mea nu mai este valabila .. in curand si pasaportul o sa-mi expire .. m-ar intresa sa stiu daca la ambasada in Cairo pot sa ... (vezi toată discuția)
Pasapoarte biometrice.o persoana poate fi localizata cu ajutorul unui astfel de pasaport biometric? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Scandalul pasapoartelor biometrice ce are de fapt la baza? Simpla emitere a pasaportului cu includerea amprentei digitale, numarul apocaliptic 666, riscul ca ... (vezi toată discuția)
Divort de cetatean strain aamc aamc situatia mea se poate considera un pic complicata si sper sa gasesc prin ajutorul d-voastra un raspuns linistitor:lucrez in egipt de ceva timp si aici am ... (vezi toată discuția)