avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Vreau sa îmi schimb CI în urma divorțului
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Vreau sa îmi schimb CI în urma divorțului

În urmă divorțului,revin la numele de fata.îmi pot schimba CI ,chiar dc nu sa terminat procesul cu pensia alimentara.va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 00:20, 7 Februarie 2018
Buna seara,
Daca sentinta este definitiva si ati legalizat-o DA!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenirea la numele anterior conform hotaririi de divort marianna9 marianna9 Fostul sot a introdus divort, cerind ca eu sa revin la numele avut inaintea casatoriei. Hotarirea a ramas definitiva si irevocabila, numai ca, in timpul ... (vezi toată discuția)
Sentinta divort definitiva laura38038 laura38038 Buna ziua. Am primit acasa sentinta de divort prin care eu trebuie sa imi schimb actele deoarece revin la numele de dinainte de casatorie, fostul sot ... (vezi toată discuția)
Schimbarea numelui dupa divort.. susca lenuta susca lenuta ce documente sint necesare pentru schimbarea numelui dupa divort? va multumesc anticipat!! (vezi toată discuția)