avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Termen legal raspuns cerere catre ANAF
Discuție deschisă în Executare silită

Termen legal raspuns cerere catre ANAF

Am cerut copia unui dosar al meu pentru a-l studia avocatul, eu nu am inteles nimic, stiu doar ca datoria este din 2001 (a uni SRL radiat, eu fost administrator), Am cerut copia dosarului cu achitarea costului acestui serviciu, mi s-a spus sa fac cerere, am facut-o, am inregistrat-o, am lasat si nr telefon cum mi s-a cerut si mi-au zis ca ma anunta ei. au trecut 10 zile calendaristice si inca nu m-au contactat. Pentru ca vreau sa nu treaca termenul legal in care pot sa-i dau in judecata, va rog sa-mi spuneti care este termenul legal de raspuns (da sau nu) la aceasta cerere.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Dstanciu1 , utilizator 22:17, 2 Martie 2020
Buna ziua! Am și eu un caz despre o persoana care a achiziționat un automobil de la o persoana juridică din București. Firma la momentul respectiv era in regula, Persoana in cauza a plătit prețul cerul iar in schimb i s-au dat documentele necesare înscrierii mașini. Mașina a trecut de Rar și a ajuns la poliție de unde trebuia sa ridice numerele și surpriza. Actele ii sunt reținute deoarece firma respectiva este cercetată de către ANAF. Ca și cumpărător de buna credință ce legătura are persoana in cauza cu problemele firmei și de ce poate ANAF-ul da îți îngrădească dreptul la proprietate atâta timp cât problema aceasta nu are legătura cu persoana in cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

30 de zile? Bazu2u Bazu2u Buna ziua, Va rog sa i-mi raspundeti la o intrebare. Cat timp am voie sa circul cu o masina daca pe spate s-a trecut instrainata catre X la data..., actele ... (vezi toată discuția)
Amendă lipsă rovinietă la auto vândut în urmă cu 2 ani: cum pot rezolva această situație? Bogdan2121 Bogdan2121 Bună seara, Am o situație cu un autoturism vândut acum 2 ani în sensul ca mi-a venit amenda de rovinieta, deci noul proprietar nu a înscris-o..., dar ... (vezi toată discuția)
Recuperare timbrul de mediu tudor_1988 tudor_1988 Am platit timbrul de mediu la doua masini care sunt vandute si detin acte doveditoare pentru platirea acestuia. Pot recupera acesti bani din moment ce nu mai ... (vezi toată discuția)