Buna ziua. In noiembrie am cumparat un autoturism de la cineva din provincie. Nu am avut cum sa ma duc decat sambata. Nu am putut decat sa fac un contract de vanzare cumparare de mana (sambata seara nu era deschis nicaieri unde se pot face acte auto) unde este trecuta data numele vanzatorului cumparatorului suma si 2 martori unul al meu si unul al vanzatorului. Mai este stipulat in contract ca in termen de 7 zile se obliga sa imi trimita si fiscalul pentru inmatriculare. Nu am trecut instrainat catre.... pe talon urmand sa trec in ziua in care aveam fiscalul. Nici pana in ziua de azi nu am intrat in posesia fiscalului pentru ca am aflat dupa multe telefoane ca are datorii mari la fisc, banii mi-a spus ca nu ii mai are, si mai nou a plecat si din tara. (m-a sunat o data de pe un nr de Austria). Ce am de facut? Daca ma duc la politie cu contractul de vanzare cumparare o sa ma intrebe de ce nu am trecut instrainat catre. Mi-e frica sa circul cu masina sa nu aiba si vreun sechestru si sa ma trezesc ca ma lasa in drum. De vandut nu o pot vinde la randul meu sa scap de ea. Procedura de dat in judecata e de durata si atat cat el nu e in tara ma pot judeca ani. Bani si timp. Ce sa fac? Sa imi iau adio de la cateva mii de euro?
Daca ma duc sa fac plangere la politie ma poate amenda ca nu am inscris-o la taxe si impozite in 30 de zile de la data trecuta pe acel contract de vanzare cumparare?
Radierea masinii
nepotu08
buna ziua!daca am cumparat o masina ,actele sunt la mine toate,contractul de vanzare cumparare al masini a fost facut intre tatal meu si vanzator,intre timp ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto
costyy73
Ce documente trebuie sa prezint la serviciul inmatriculari auto in conditiile in care propietarul si-a schimbat numele cu care este inscris pe actele masinii ? (vezi toată discuția)