avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare debite
Discuție deschisă în Executare silită

executare debite

in luna septembrie OG nr.2/2001 afost modificata prim OG 293/2009,introducandu-se un nou alineat unde se specifica faptul ca ,in in cazul insolvabilitatii contravenientul este obligat la prestarea de munca in folosul comunitatii.Ce se intampla daca acesta refuza sa presteze aceste ore?Poate fi cercetat pentru nerespectarea johtararii judecatorest
Cel mai recent răspuns: ContSters87904 , utilizator 00:07, 21 Octombrie 2009
da, trebuie sa se exercite aceste ore, stiu ca nu va convine aceasta masura dar pare mai rezonabila decat plata amenzilor.
Ultima modificare: Miercuri, 21 Octombrie 2009
ContSters87904, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am primit somatie si titlu executoriu. ce se intampla daca nu platesc amenda rutiera ? utilizatorsuper utilizatorsuper salut . am luat si eu o amenda acum vreun an si am primit astazi somatie si titlu executoriu prin posta . amenda e de 360 de lei . ce se intampla daca nu o ... (vezi toată discuția)
Inlocuire amenda cu munca in folosul comunitatii madalina.lacatus madalina.lacatus Buna seara, am si eu o intrebare : Primaria a inaintat procesele verbale de contraventie ale debitorilor rau platnici la unitatea emitenta (politie) ,pentru ca ... (vezi toată discuția)
Munca in folosul comunitatii - cine poate solicita si pentru ce. giv giv Daca o persoana fizica datoreaza fiscului o suma de bani pe care nu o poate plati ce reprezinta cheltuieli de judecata sau o amenda pentru ca nu a depus in ... (vezi toată discuția)