Speta: s-au inregistrat modificarile salariale in Revisal, in data de 18.01. Din pacare persoana care a procesat modificarile a trecut la data la care produce efecte, data de 18.01.2018 in loc de 01.01.2018.
Cum poate fi remediata problema? E pasibil de amenda?
Ma puteti indruma va rog? Contracte - Operatii contract - corectie - si apoi care ar fi urmatorul pas? Multumesc
Daca incercati o simulare - ajungeti la etapa salariu (unde deja apare 1900 lei) - apoi urmeaza de cand produce efecte corectia - dar nu ai corectat nimic, Neavand posibilitatea sa corectezi data la care produce efecte salariul de 1900 lei...
Imi puteti oferi pasii pe care i-ati urmat? La raport per salariat nu imi apare corectia, respectiv modificare salariu incepand cu 01.01.2018 (1900 lei). Multumesc si imi cer scuze ca insist atat...
1. Corectarea in sistem a inregistrarilor se poate face apasand butonul "Corectie" pozitionat in toolbarul din partea superioara a ecranului principal in sectiunea "Contracte".
2. Am selectat salariatul din lista pentru care se doreste a fi corectat contractul si s-a apasat butonul continuare pana la aparitia ecranului cu salariu.
3. Am corectat data de la care isi produce efectele si am dat apoi salvare.
4. In raportul per salariat imi apare:
- data de angajare - 01.01.2018 un salariu
- perioada 01.01.2018 - 18.01.2018 salariul modificat, plus corectie
- perioada 18.01.2018 - prezent, salariul corectat