avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1173 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Biroul de credit este ceva legal sau ilegal
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Biroul de credit este ceva legal sau ilegal

Buna seara tot am vazut firme pe pagini de socializare care te pot scoate din biroul de credit sunat si au zis ca biroul de credit e ilegal si iti asigura pentru o suma de bani radierea din birou astept raspunsuri
Cel mai recent răspuns: ElenaD81 , utilizator 21:53, 12 Februarie 2018
Am încercat și eu cu un astfel de birou.am dat bani . Mi-au promis ca pot rezolva.apoi au disparut.am și contract cu ei. Am factura pentru sumă primită. Dar....De unde sa îi iau acum?

ionuthau a scris:

Buna seara tot am vazut firme pe pagini de socializare care te pot scoate din biroul de credit sunat si au zis ca biroul de credit e ilegal si iti asigura pentru o suma de bani radierea din birou astept raspunsuri

Pai nu puteti da numele firmei exact
Dino & Stuckey legal service -Otopeni / ilfov
Nu știu în cine sa mai ai încredere.

ionuthau a scris:

Pai nu puteti da numele firmei exact

Pana la urma sunt firme care te radiaza din birou sau nu
Nu cred

ionuthau a scris:

Pana la urma sunt firme care te radiaza din birou sau nu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua.am o întrebare la dv.recent am încercat sa fac un ... Vasy strajer Vasy strajer Bună ziua.am o întrebare la dv.recent am încercat sa fac un credit la o firma de credit.am semnat online contractul sa ma poată verifica în biroul de ... (vezi toată discuția)
Este sigur sau nu, biroul de credite? Eliy25 Eliy25 Buna ziua! Am avut un credit, pe care am ajuns sa il închid la executor în 2015, am vrut sa fac o rata dar imi apare inca o suma uriasa ca fiiind\" ... (vezi toată discuția)