avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Permis anulat in uk ! Va rog ajutati-ma cu niste ...
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Permis anulat in uk ! Va rog ajutati-ma cu niste raspunsurii !

Buna ziua , am luat si eu permisul acum 1 an de zile dintre care am venit in uk , tot odata am avut un prieten care avea o masina cu care se deplasa la munca fara permis si eu aveam nevoie de un transport sa ajung la munca .... zis si facut eu aveam permis el masina , lam intrebat daca are totate actele in regula la masina el a spus ca da .... bun eu nu ma pricepeam si am mers pe incredere intr-o dimineata cand am plecat la munca un echipaj de politie ne=a tras pe dreapta si mi-sa adus la cunostinta ca masina nu avea asigurarea deloc , Am primit o amenda de 420 de lire si ne-au ridicat masina pe loc , dupe inca 1 luna mi-a venit o scrisoare acasa care spune ca am la dispozitie 5 zile sa mai conduc pe drumurile publice din cauza ca am mers fara asigurarea si am primit 6 puncte de penalizare , acele 6 puncte au insemnat suspendarea/anularea permisului de conducere timp de 12 luni nu am inteles perfect tot ce scria in scrisoare ca nu vorbesc fluent engleza dar din cate mam interesat am inteles ca este anulat . Daca este cineva care a patit asa ceva sau stie mai amanuntit ce se poate antampla si ce este de facut ca sa repar gresala va rog sa ma ajutatii ! Si tot odata mai am o intrebare , daca ajung in ro pot schimba permisul englezesc cu cel romanesc si sa condunc incontinuare la noi in ro ? sau trebuie sa fac scoala din nou sau ce se antampla ? Multumesc din suflet pentru cei care isi rapesc putin timp pentru un reply !
Cel mai recent răspuns: dennis87 , utilizator 04:45, 9 Aprilie 2019
Ați semnat de primirea acelei scrisori? Serviciul permise de aici comunica cu cel de acolo, doar sa depuneți cât mai repede cererea de preschimbare, poate nu au avut timp sa opereze incidentul.
Eu sunt inca in Marea Britanie as putea sa depun online ? sau ce alta optiune as mai avea ?
Ai rezolvat?

NicusorDaniel a scris:

Eu sunt inca in Marea Britanie as putea sa depun online ? sau ce alta optiune as mai avea ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis anulat in anglia Nline2003 Nline2003 Buna ziua, ma numesc Muresan Catalin si m-am mutat in anglia acum 3 ani dupa ce mi-am luat permisul de conducere in romania, avand domiciliu in anglia a ... (vezi toată discuția)
Întrebare ridicare permis de către autoritățile din uk Madalain Madalain Salut! Am si eu o problemă! Am fost prins conducând fără asigurare in Anglia, am luat amenda 300 de lire, 6 puncte și mașina, am platit amenda, și miau ... (vezi toată discuția)
Daca permisul mi-a fost anulat in romania, dar intre timp eu l-am schimbat cu permis de uk pot sa mai conduc in uk? andrew14 andrew14 in urma unui accident pe care l-am avut acum 3 ani in rom.a urmat un proces si mi-a fost anulat permisul de conducere.precizez ca nu mi-a fost suspendat nici ... (vezi toată discuția)