avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... TAXA DE TIMBRU 30% din valoare????
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

TAXA DE TIMBRU 30% din valoare????

Sunt pusa in ceata total si nu-mi vine sa cred ca staul Roman poate cere 30% taxa de timbru din valoare pt. un partaj de 80-20%. Chiar asa sa fie legea? Si cine garanteaza cistigul? Iar la pierdere ce se intimpla cu suma enorma platita deja judecatoriei? Va rog sa ma lamuriti ca nu pot face o legatura intre logica si lege.multumiri.....:;)
Cel mai recent răspuns: roxana21 , utilizator 04:16, 19 Februarie 2006
:(chiar nimeni nu stie/?? ce spune legea cu privire la taxa de timbru daca partajul nu este 50%? cit si de ce? sau cum? va rog sa ma lamuriti daca stiti ca timpul e scurt....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apel ciudat VikBemBem VikBemBem eu reclamantul vreau sa fac apel la hotararea unui partaj. in cererea de chemare in jud se scrie. 1. eu am cerut 50% din 20.000 de euro. 2. 10.000 euro ... (vezi toată discuția)
Partaj mihaela_mimi_ro mihaela_mimi_ro Parintii mei au divortat si urmeaza sa faca partajul. Bunurile din timpul casniciei sunt reprezentate de un imobil cu 2 camere( in care locuim) si mobila ... (vezi toată discuția)
Cerere divort vera01 vera01 Am depus o cerere de divortisi partaj la judecatoria sectorului 3,in calitate de reclamant,unde s-a dat termen de judecata in iunie 2012.Am achizitionat un ... (vezi toată discuția)