avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Adresa de infiintare a propririi
Discuție deschisă în Executare silită

Adresa de infiintare a propririi

Buna ziua ,
Am cumparat apartamentul in care locuiesc in august 2017 , iar acum primesc instiintare de poprire , ca nu as fi platit gunoiul . Mentionez ca fostul proprietar a luat de la S.C Polaris adeverinta ca nu are datorii. In contractul de vanzare cumparare este specificat ca impozitul si taxele acestui apartament sunt achitate . Ce pot sa fac acum sa nu imi opreasca banii ? Multumesc !!
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 21:37, 8 Februarie 2018
Dvs dupa achizitionarea apartamentului si respectiv pe baza deschiderii de rol fiscal datorati impozit sitaxa de salubrizare, (evident acolo unde aceasta se percepe separat).Din august pana la sfarsitul anului 2017 datorati cum s-ar spune cea de -a -doua transa de plata.Faptul ca, proprietarul a achitat pe intregul an, nu va exonereaza pe Dvs de la plata contributiei... Pentru a evita poprirea, suma trebuie achitata. Altfel, se instituie poprirea si lucrurile se complica....
Fostul proprietar nu a avut contract cu firma Polaris , eu am contract cu ei facut cu data de 01.01.2018 . Restanta ar fi din anul 2015-2017. Nu a avut contract pentru ca nu au locuit in el , sunt plecati in strainatate..

Cabinet de Avocat "Dragos Barnea Madalin" a scris:

Dvs dupa achizitionarea apartamentului si respectiv pe baza deschiderii de rol fiscal datorati impozit sitaxa de salubrizare, (evident acolo unde aceasta se percepe separat).Din august pana la sfarsitul anului 2017 datorati cum s-ar spune cea de -a -doua transa de plata.Faptul ca, proprietarul a achitat pe intregul an, nu va exonereaza pe Dvs de la plata contributiei... Pentru a evita poprirea, suma trebuie achitata. Altfel, se instituie poprirea si lucrurile se complica....

Ultima modificare: Joi, 8 Februarie 2018
miky stan, utilizator
Este un abuz la care nu va puteti opune decat prin contestatie la executare. Jumulesc si ei tot ce apuca, la rand, fara sa tina cont de calitate procesuala, fara sa tina cont de termene, de persoane, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie proprietari si neconcordanta impozit + taxa gunoi menajer justlivefree justlivefree Buna ziua, va rog cu amabilitate sa ma luminati in privinta urmatoarei neconcordante. Locuiesc intr-un apartament din mun. Suceava - [b]persoane trecute ... (vezi toată discuția)
Contract de salubrizare vladir vladir sunt proprietarul unuiapartament, la parterul unui bloc, in care se afla si sediul social al societatii pe care o administrez, precum si spatiul comercial al ... (vezi toată discuția)
Executare silita custura1979 custura1979 Buna ziua! In anul 2012 am locuit intr-un apartament in municipiul Constanta pentru aproximativ o luna de zile si pentru ca propietarul nu mi-a facut contract ... (vezi toată discuția)