avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 367 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice achizitie de utilaje
Discuție deschisă în Achiziţii publice

achizitie de utilaje

Procedura de achizitii potrivit OG 34 trebuie aplicata si in cazul achizitiilor de utilaje cu fonduri europene. Si daca da, care parte se aplica, cu tot cu publicarea pe SEAP-pana la contract? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Public Procurement Specialists SRL , Expert achizitii publice 09:03, 21 Octombrie 2009
Daca sunteti beneficiar privat (operator economic) regulile de achizitie sunt impuse prin anexa la contractul de finantare si difera de la un program operational la altul. Punctul de pornire este sa cititi cu atentie acea anexa si sa reveniti cu informatii suplimentare despre finantare daca mai aveti inca nelamuriri pentru a putea da un raspuns in cunostinta de cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene - punct de lucru in romania tovyis tovyis am o problema cu fondurile europene o firma din EU a castigat o licitatie de achizitii lucrari cei care verifica dosarul \"conditioneza\" ca firma sa faca ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile adbalan adbalan La un proiect obtinut, trebuie sa fac o achizitie de instrumente muzicale si sisteme de sunet, cu o valoare totala de 29.500 euro, din care un sistem de sunet ... (vezi toată discuția)
Achizitii din finantari nerambursabile de la bugetul de stat cristinalupea cristinalupea Buna ziua, Problema mea se refera la procedura aplicabila in cazul achizitiei de bunuri din fonduri din finantari nerambursabile de la bugetul de stat in ... (vezi toată discuția)