avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Refuz retur persoană juridică
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Refuz retur persoană juridică

are cineva vreo parere ? :)
pe data de 6.02.2018 am achitat online un monitor samsung care a ajuns ulterior la sediu. pe 7.02.2018 l-am instalat. pe 8.02.2018 monitorul, desi primea curent, nu s-a mai deschis. Deoarece nu am cumparat un produs second nu am interesul sa -l repar, iar societatea refuza returul pe motiv ca este achizitionat de pers juridica ! in acest caz pot sa cred ca mi s-a livrat un produs deja cu probleme, ei bazandu-se pe faptul ca va intra in service !!!!
In cazul persoanelor juridice (acestea nu au calitate de consumator) ne rezervam dreptul de a accepta sau nu returul produselor. Asa scrie pe [ link extern ] !
Cel mai recent răspuns: FLORENTINA-A , utilizator 17:14, 8 Februarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retur produs cumparat online pentru persoana juridica elegancedecor2017 elegancedecor2017 Buna ziua, Am achizitionat online boxe audio bluetooth, cu factura pe numele companiei unde lucrez. In descrierea produsului atat pe pagina comerciantului cat ... (vezi toată discuția)
Returnare produse pentru persoane juridice bianca19 bianca19 Am achizitonat un laptop prin intermediul unui magazin online. Produsul a fost livrat acasa si dupa 2 zile am observat o problema tehnica. Magazinul online nu ... (vezi toată discuția)
Intrebare - de ce doar persoanele fizice pot returna produse comandate online? elap211977 elap211977 Buna ziua Am cumparat de la un magazin on-line un aparat foto. Pe site-ul acestui magazin se precizeaza ca am dreptul ca si cumparator dreptul de a face ... (vezi toată discuția)