avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ref.succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ref.succesiune

După decesul tatalui meu, mama împreună cu fratele meu,care este cetățean canadian din anul 1989, au făcut succesiune , cu martori mincinoși, declarând că sunt singurii mostenitori. Ce pot face in acest caz.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 18:51, 8 Februarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Contactati un av pt a formula o actiune in anularea certificatului de mostenitor respectiv,alta solutie nu exista.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Va adresati instantei pentru anularea certificatului de mostenitor mincinos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare acȚiune succesoralĂ Linjun Linjun Bună ziua ! Sunt cetățean român cu reședința în Germania de aproximativ 30 ani . Săptămâna trecută tatăl meu a decedat . Deschizând acțiunea ... (vezi toată discuția)
Bună seara,se poate deschide succesiunea între doi frați ... Sezfolie Sezfolie Bună seara,se poate deschide taxa succesorală între doi frați după decesul părinților fără ca unul din cei doi moștenitori să fie înștiințat ? (vezi toată discuția)
Anulare certificat mostenitor si redobandirea bunurilor cuvenite mare gosco mare gosco Buna ziua, cazul meu este destul de incalcit insa doresc sa aflu daca exista posibilitatea rezolvarii lui. Am fost infiata de fratele mamei mele impreuna cu ... (vezi toată discuția)