avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ANULARE ACȚIUNE SUCCESORALĂ
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ANULARE ACȚIUNE SUCCESORALĂ

Bună ziua !
Sunt cetățean român cu reședința în Germania de aproximativ 30 ani .
Săptămâna trecută tatăl meu a decedat .
Deschizând acțiunea succesorală notarul a constatat că defunctului i-a fost întocmită succesiunea după mama mea , în anul 2004 , acesta declarând împreună cu cei doi martori că nu are copii și este singurul moștenitor al mamei mele , fapt pentru care eu nu pot să înaintez acțiunea succesorală până ce acest document nu va fi anulat .

Care este procedura de anulare a documentului ?
Contactati avocat, mergeti in instanta.
Buna ziua,
Va trebui sa promovati in instanta actiune in anularea certificatului de mostenitor.

Linjun a scris:

Bună ziua !
Sunt cetățean român cu reședința în Germania de aproximativ 30 ani .
Săptămâna trecută tatăl meu a decedat .
Deschizând acțiunea succesorală notarul a constatat că defunctului i-a fost întocmită succesiunea după mama mea , în anul 2004 , acesta declarând împreună cu cei doi martori că nu are copii și este singurul moștenitor al mamei mele , fapt pentru care eu nu pot să înaintez acțiunea succesorală până ce acest document nu va fi anulat .

Care este procedura de anulare a documentului ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare-cumparare pe baza unui certificat de mostenitor fals loreschimbeschi loreschimbeschi Buna ziua , in data de 05.07.2011 eu si sotul am cumparat o casa de la o batrana , casa fiind a fiului decedat.In 2009 fiul a decedat , batrana facand ... (vezi toată discuția)
Ref.succesiune ClementAlexandra ClementAlexandra După decesul tatalui meu, mama împreună cu fratele meu,care este cetățean canadian din anul 1989, au făcut succesiune , cu martori mincinoși, declarând ... (vezi toată discuția)
Succesiune Vasile MARIAN Vasile MARIAN la moarte tatalui ( 1977) nu sa facut succesiune in 2008 luna noiembrie mama mea a decedat raminind mostenitori 6 frati din care unul locuieste la aceeasi ... (vezi toată discuția)