avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Plata catre IBAN gresit
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Plata catre IBAN gresit

Buna ziua,

As vrea sa ma ajutati cu urmatorul caz:

Am un contract de vinzare-cumparare cu o companie, in baza caruia am vindut un produs. Desi in contract este trecut corect IBAN-ul companiei, la emiterea facturii cabinetul de contabilitate a emis-o din greseala cu ibanul meu personal.

Compania beneficiara a virat banii conform IBAN-ului trecut pe factura, bani pe care i-am incasat evident in contul meu personal. Am facut imediat transferul (ambele conturi sint la aceeasi banca) catre contul firmei, la detaliile tranzactiei specificind la detalii “Incasare firma x, plata produs Z CF contract nr.....

Dupa, am platit imediat din contul firmei furnizorul de la care am achizitionat produsul.

Acum as vrea sa stiu daca ar putea fi ceva probleme legate de faptul ca am facut eu aceasta corectie prin transferul din contul personal in cel al firmei.

Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 8 Februarie 2018
RaduVega, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 11:44, 9 Februarie 2018
Nu are ce problema sa fie. S-a facut o plata eronata, care a fost corectata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema salariu virat gresit care nu "poate" fi recuperat ares_geo ares_geo buna ziua, voi incerca sa descriu cat mai detaliat si amanuntit problema mea. anul trecut mi-am schimbat locul de munca si am facut lichidarea de la ... (vezi toată discuția)
Plata eronata facuta intr-un cont pe care exista poprire asiguratorie de catre anaf adriana istrate adriana istrate Buna ziua, Din greseala am facut o plata oline la o firma, confundand-o cu alta firma (denumiriele firmelor semanu). Problema este ca firma unde am virat ... (vezi toată discuția)
Document justificativ v@ly v@ly Am nevoie de un sfat într-o problema mai încurcată, cu mulţumiri anticipate. O persoană cu profesie liberală primeşte un onorariu într-un ... (vezi toată discuția)