avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Intretinator
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Intretinator

Buna seara! Sotia nu mai lucreaza,avem un baietel de 7 ani si urmeaza sa mai vina si o fetita! In concluzie sunt singurul care aduce venit in casa. Pot fi considerat intretinator de familie? Pot beneficia de anumite scutiri de la taxe si impozite? Va multumesc anticipat! Astept raspunsurile d-voastra,o seara buna!
Cel mai recent răspuns: Dinu_Aurelian , utilizator 10:09, 9 Februarie 2018
Sotia nu mai lucreaza de ce ? Inteleg ca in momentul asta e insarcinata, dar nu avea un job ca sa primeasca apoi, indemnizatie de crestere pt copil ?
Sunteti intretinator de familie, dar asta nu va aduce beneficii de la stat.
S-a lasat de acel job pt ca incepuse baiatul scoala si programul nu-i permitea sa-l duca/aduca de la.scoala! Acum e si insarcinata! Nu e o problema ca nu lucreaza,nu ducem lipsa de bani dar daca statul tot ne baga mana in buzunar,ma gandeam.ca de ce sa nu fac la fel! Oricum,mai importanta pt noi educatia copiilor,asa ca prefer sa stea cu ei,decat sa aiba un job!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu copil minor ciorba ciorba Buna ziua, numele meu este A si am aflat de curand ca sotia vrea sa divorteze de mine, invocand faptul ca nu i-am aratat afectiune si sprijin moral atunci cand ... (vezi toată discuția)
Se da urmatoarea situatie: sunt in divort de sotie avem doi copii ... T-cTc-T T-cTc-T Se da urmatoarea situatie: Sunt in divort de sotie Avem doi copii impreuna: un baietel si o fetita; 6 respectiv 4 anisori Copiii au domiciliul temporar ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentară Blondy_ank Blondy_ank Fratele meu are un baiat de 15 ani dintr.o relatie anterioara. In 2006 a fost dat in judecata pt recunoasterea copiluilui . Dupa in 2008 dat in judecata pt ... (vezi toată discuția)