avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Obligatii angajator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Obligatii angajator

Cum poate fi obligat angajatorul sa acorde zilele libere compensatorii castigate in urma efectuarii orelor suplimentare?
Ultima modificare: Joi, 8 Februarie 2018
OAO, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:07, 9 Februarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Numai instanta de judecata il poate obliga.

Dvs aveti posibilitatea sa sesizati ITM-ul, intr-o astfel de situatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Orele suplimentare sarperosu sarperosu Buna ziua. Am si eu o mare nelamurire. Eu am ore suplimentare de recuperat, am facut cerere de recuperare si nu s-a aprobat, cu toate acestea eu nu am venit la ... (vezi toată discuția)
Plata orelor suplimentare anonim07 anonim07 lucrez intr-o insitutie bancara, de cca. 3 ani pana in prezent am efectuat foare multe ore suplimentare (inclusiv sambetele), care nu mi-au fost renumerate ... (vezi toată discuția)
Ore suplimentare neluate in calcul Hookah Hookah Buna seara, am si eu o problema la actualul loc de munca, sa va explic situatia: Sunt angajat cu contract de de 40 ore pe saptamana distribuite inegal iar ... (vezi toată discuția)