avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... plata sulta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

plata sulta

Ca urmare a finalizarii procesului de partaj si al sentintei emisa de tribunal, fostul sot trebuie sa imi plateasca sulta . Dupa expirarea celor 30 de zile in care se poate face recurs, care este urmatorul pas pt a putea intra in posesia banilor (sultei)? Care este calea legala, pt ca amiabil nu ma pot intelege cu fostul sot?
Cel mai recent răspuns: IuliaCorina1 , utilizator 13:16, 9 Februarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Executare silita pentru recuperarea sumei cuvenite cu titlu de sulta
Trebuie sa ma adresez unui executor judecatoresc?
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj dupa divort nicubusu nicubusu daca in urma partajului nu am primit sulta ce mi-o datora fosta sotie , ce cale de obtinere a sumei exista ? (vezi toată discuția)
Sentinta partaj definitiva si irevocabila needhelp1 needhelp1 Buna seara! Am si eu o nelamurire in legatura cu partajul parintilor mei. Dupa un proces care a durat 3 ani, sentinta s-a pronuntat in Februarie anul acesta, ... (vezi toată discuția)
Cum se procedeaza daca cel care trebuie sa plateasca sulta refuza?? Gyna Gyna Chiar acum sunt dupa o disputa telefonica aprinsa cu fostul sot , un pachet de nervi.M-am saturat de toate mojiciile lui si refuza categoric un partaj amiabil ... (vezi toată discuția)