avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... impozit pe dobânzile bancare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

impozit pe dobânzile bancare

buna, am deschis un cont la banca in mai 2017, la scadenta ce impozit se retine pe dobinda, 16 sau 10%
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:30, 9 Februarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se discuta de perioada de terminare a termenului pe care ati constituit depozitul bancar. Daca, de exemplu, ati avut un depozt pe noua luni si se inchide termenul in martie 2018, atunci se aplica valoarea din forma codului fiscal care este in vigoar atunci, adica 10%.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venituri din dobanzi la o microintreprindere stelach stelach Buna ziua, O microintreprindere, isi constituie depozit bancar la termen. La scadenta, dobinda aferenta este virata in contul curent al firmei, si desigur ... (vezi toată discuția)
Impozit venituri din dobanzi patipatason patipatason buna ziua o microintreprindere care a facut un depozit pe 3 luni cum impoziteaza dobanda primita (am inteles ca banca nu retine impozit la depozite deoarece ... (vezi toată discuția)
Ce modificări sunt în 2018 în privința impozitului pe dobânzile bancare? Benafflek Benafflek Buna ziua! Am citit pe internet ca daca ai un depozit la banca, plata impozitului pe dobanda nu se mai retine de catre banca, ci va trabui sa mergi personal la ... (vezi toată discuția)