avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Problema asociatie de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Problema asociatie de proprietari

Buna ziua, Sunt locatarul unei asociatii de proprietari, si de curand am avut cateva probleme legate de aceasta. Imi puteti recomanda un avocat bun (date de contact) specializat pe asa ceva.
Cel mai recent răspuns: AVOCAT ZAHARIA CALIN FLORIN , Avocat 11:36, 9 Februarie 2018
Cred ca este f important sa spuneti din ce localitate sunteti. Trebuie sa cautati un avocat in zona d-voastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu asociatia de locatari madseabear madseabear Buna dimineata/ziua/seara, sper ca am ales corect categoria, este prima data cand postez pe acest forum. Avem o problema cu conducerea asociatiei de ... (vezi toată discuția)
Probleme cu administratorul asociatiei de locatari izabela2011 izabela2011 buna ziua! am o problema in legatura cu d-na administrator de la asociatia de locatari , in ceea ce priveste numarul de persoane care locuiesc la mine in ... (vezi toată discuția)
Audit asociatie de proprietari oroian2002 oroian2002 Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca ati efectuat audit pentru asociatia de proprietari - sunt nou presedinte si sunt cativa locatari care ma indruma sa fac ... (vezi toată discuția)