avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Antreprenoriat
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Antreprenoriat

De fapt, mă interesează forma juridică cu care trebuie să mă înergistrez pentru accesarea unui program eligibil cu bani de la UE nerambursabili pentru o afacere în mediul rural.
Cel mai recent răspuns: ODAS GLOBAL CONSULTING S.R.L. , Consultant credite si finantari 18:06, 11 Februarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna Ziua,

Cel mai buna forma juridica pentru accesareea unui program cu finantare europeana este o societate comerciala.
O zi buna si spor in activitatea dumneavoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene hala realizare cablaje auto BalogEugen BalogEugen Buna! Sunt student in anul I in domeniul Inginerie Electrica si m-am tot gandit pentru o afacere pentru viitor in domeniu. Planul meu ar fi o hala de ... (vezi toată discuția)
Idei de afaceri - infiintare gradinita (posibil accesare fonduri europene?) erdeicristina erdeicristina Buna ziua tuturor . vin din nou cu o intrebare .Va rog sa imi dati si mie niste sfaturi , in ceea ce priveste ideea de afacere ... am renuntat la serviciul meu ... (vezi toată discuția)
Finantare nerambursabila pentru service auto in mediul rural sainovidiu sainovidiu Buna ziua! Am 26 de ani , locuiesc in mediul rural si as vrea sa implementez un proiect pentru finantare nerambursabila in domeniul non-agricol, gen ... (vezi toată discuția)