avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Creditare SRL de catre administrator
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Creditare SRL de catre administrator

Sunt administratorul unui SRL nou infiintat, si firma nu are bani pentru a incepe activitatea. Intrebarea mea este daca pot sa fac plati dintrun cont bancar personal in numele firmei, sau mai intai trebuie sa mut banii din contul personal in contul firmei? Mi-ar fi mult mai usor daca pot sa fac plati direct din contul personal la inceput.
Ultima modificare: Vineri, 9 Februarie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Johnny93 , utilizator 14:49, 9 Februarie 2018
Creditati societatea din contul personal si faceti platile din contul societatii.
Deci nu se poate sa fac plati din contul personal pt. societate?

Eu nu pot sa mut banii din contul personal in contul societatii astazi, iar eu trebuie sa fac platiile acum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Creditare pfa de catre administrator adri_d adri_d Buna ziua. Am cateva intrebari legate de documentele care se intocmesc de PFA la creditarea firmei de catre administrator, respectiv la returnarea banilor ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl medical diana1976 diana1976 Buna ziua, Vreau sa infiintez un SRL medical, adica sa ma mut cu cabinetul (care actual este un CMI) in alt spatiu, mai nou si mai modern. Am gasit ceva ... (vezi toată discuția)
Registru de casa srl gmxsys gmxsys pt o srl neplatitoare de TVA abia infiintata, cum se incepe completarea reg de casa? ob de activ e prestari servicii, venituri nu avem deocamdata. cheltuieli ... (vezi toată discuția)