avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu de odihna dupa concediu postnatal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu de odihna dupa concediu postnatal

Buna ziua!

Va rog sa ma ajutati cu urmatoarele probleme:
1. am o angajata care urmeaza sa intre in concediu prenatal. Nu a avut nici o zi de CO pe 2018. Poate lua CO dupa terminarea concediului postnatal, pana la intrarea in CCC? Din codul muncii inteleg ca plata zilelor de CO ramase nu se poate face si la suspendarea contractului, ci numai la incetare.

2. Puteti sa ma ajutati cu un calcul? Pentru un salariu brut de 2000lei dupa noile modificari, care este salariul net in timpul concediului medical, ce suma mi se restituie de la Casa de sanatate si cat se mai plateste la stat (aproximativ)?

Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Vineri, 9 Februarie 2018
lady_c29, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:48, 9 Februarie 2018
Poate lua CO dupa concediul postnatal si pana la intrarea in CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal Ami1988 Ami1988 Buna ziua! Incepand de 23 octombrie pot sa intru in concediu prenatal, dar eu daca ma simt bine intentionez sa mai lucrez inca 3-4 saptamani. Mai am 7 zile de ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal 2018 Cecilia agrigoroaei Cecilia agrigoroaei Cum se calculeaza concediul prenatal si postnatal in 2018? (vezi toată discuția)
Prenatal - cat mai repede ioana dimassi ioana dimassi Buna ziua, Am urmatoarea intrebare cum se calculeaza indemnizatia pentru concediu prenatal si daca ma afecteaza cumva daca vreau sa intru cat mai ... (vezi toată discuția)