avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... recurs incheiere de suspendare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

recurs incheiere de suspendare

va rog sa-mi spuneti in cit timp pot face recurs impotriva incheierii de suspendare pe care instanta a pronuntat-o ca urmare a unei cereri de inscriere in fals. multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:40, 21 Octombrie 2009
Art 301 Cod de procedura civila -Termenul de recurs este de 15 zile de la comunicarea hotararii,daca legea nu dispune altfel
Pai atunci citati si din locul in care legea ...dispune altfel, ca sa fie tacamul complet.

Recursul se poate declara cat timp dureaza suspendarea (art 244 indice 1 alin 2 c.proc.civ).
Mulţumesc pt. raspuns, dar cred ca am uitat un lucru esential- suspendarea s-a facut in timpul judecarii recursului. Intrebarea e daca poate fi atacata cu recurs aceasta incheiere . Daca nu , ce ma sfatuiti, eventual sa cer repunerea pe rol?
Greu de tot cu prezentarea cronologica si reala a situatiilor prezentate.
Asta era aspectul primordial care trebuia precizat.
Nu mai poate fi atacata cu recurs .
Precizati concret speta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie suspendare proces Mihai Pop Mihai Pop Buna ziua, Sunt implicat intr-un proces la litigii de munca care a fost suspendat conform art. 244 (1) : cand dezlegarea pricinii atarna, in totul sau in ... (vezi toată discuția)
Instanta a suspendat dosarul ca neregularizat dupa 5 ani in care s-au administrat probe si pronuntat horari interlocutorii eusaisapte eusaisapte instanta a suspendat dosarul ca neregularizat dupa 5 ani in care s-au administrat probe si pronuntat horari interlocutorii. In realitate dosarul este ... (vezi toată discuția)
Model cerere de inrerupere suspendare vechiul cod de procedura civila eusaisapte eusaisapte Mi s-a suspendat un proces din 2012 cf. art. 242 din vechiul CPC pe motiv ca \"partile au lipsit nejustificat\", \"Cu recurs pe toată durata suspendării\". ... (vezi toată discuția)